Termeni și condiții

AcasăTermeni și condiții

Ultima actualizare: 1 iunie 2023

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) cu atenție înainte de a utiliza site-ul web https://www.doljtv.ro („Serviciul”) operat de DoljTV („noi”, „noi” sau „nostru “).

Accesul și utilizarea Serviciului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a DoljTV și a licențiatorilor săi.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de DoljTV.

DoljTV nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că DoljTV nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Disclaimer

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe riscul dumneavoastră. Serviciul este furnizat „CA AȘA ESTE” și „AȘAT DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, neîncălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror termeni noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.
contact@doljtv.ro