Sample Category Title

Sociologul – medicul societății | Ași în educație 19 ianuarie 2022

Cum poți să-ți donezi ziua de naștere? Ia exemplul Mariei Pădureanu și chemă-ți prietenii să dea sânge Centrului de Transfuzie Sanguină Craiova!

AȘI ÎN EDUCAȚIE 06 Decembrie 2021

Inspectorul Școlar General din județul Dolj, Ion Daniel, a fost astăzi alături de noi și ne-a răspuns la multe întrebări legate de modul în care școala își desfășoară activitatea în acesta perioadă.

AȘI ÎN EDUCAȚIE 15 Noiembrie 2021

Biblioteca Judeteana Alexandru & Aristia Aman Craiova a pus la dispoziția elevilor încă de la începutul acestei pandemii, cărți în format electronic, iar în perioada apropiată se preconizează că un număr foarte mare de cărți va putea fi împrumutat ONLINE.

AȘI ÎN EDUCAȚIE 15 Septembrie 2021

Prima zi de școală ne surprinde în compania lui Haron Khaddour, președintele Consiliului Județean al Elevilor din Dolj. Voluntar din clasa a 9-a, Haron și-a...

AȘI ÎN EDUCAȚIE 8 Septembrie 2021

Cum arată viitorul medicinei românești? Haideți să-o întrebăm pe Sarah Ștefania, o studenta de Medicină de 18 ani din cadrul Universității Brighton, din Marea Britanie, și proaspătă autoare a cărții ”Jurnalul unui Soare”!

AȘI ÎN EDUCAȚIE 1 Septembrie 2021

La prima ediție a emisiunii "Ași în educație" invitata noastră este Diana Brătucu, învățătoare la Școala Gimnazială "Traian" Craiova și manager al afterschool-ului Edu For Future.

Stay Connected

28,973FaniÎmi place
2,520AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE