AcasăREPORTAJE16 decembrie - Deschiderea celei mai moderne piețe din Oltenia

16 decembrie – Deschiderea celei mai moderne piețe din Oltenia

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,590AbonațiAbonați-vă

Complexul Gloria Residence anunță deschiderea celei mai moderne piețe din județul Dolj. Inaugurarea programată sâmbătă, 16 decembrie, se anunță un eveniment de mare interes, atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.

Pe lângă condițiile demne de o piață europeană, investițiile cuprinzând hale de comercializare a produselor agroalimentare ultramoderne, restaurante, carmangerie, cafenea, farmacie fitosanitară, magazin general non-stop, precum și parcări special amenajate pentru vanzători și cumpărători, deopotrivă, toti cei care vor trece pragul noului hub din Craiova vor fi întâmpinați cu numeroase surprize din partea organizatorilor.

Hub-ul modern care se va deschide în zona Făcăi, ca urmare a investiției realizate de Complexul Gloria Residence, va face din vechiul Târg Municipal, aflat în administrarea SC Piețe și Târguri, doar o amintire tristă a condițiilor improprii în care erau obligați comercianții să își desfășoare activitatea. Noua piață se adresează atât comerciaţilor en gross, cât şi celor care vând cu amănuntul, existând spaţii dedicate în acest sens.

De asemenea, există o zonă special amenajată pentru producătorii locali, de unde clienţii pot cumpăra legume şi fructe proaspete de sezon, toate produsele fiind comercializate în spaţii special amenajate după toate normativele în vigoare.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE