AcasăREPORTAJEÎncepe numărătoarea inversă! Piață europeană

Începe numărătoarea inversă! Piață europeană

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,590AbonațiAbonați-vă

Pe 16 decembrie se deschide cea mai modernă piață agroalimentară din județ, în zona Făcăi. Craiovenii, și nu numai, vor avea la dispoziție 16 hale de comercializare a produselor agroalimentare, două restaurante, carmangerie, cafenea, farmacie fitosanitară și magazin general non-stop, proiectul fiind gândit pentru a satisface toate nevoile vânzătorilor și cumpărătorilor, deopotrivă.

Întreaga investiţie este una privată, realizată de Complex Gloria Residence și se întinde pe o suprafaţă de teren de peste 18.000 de metri pătraţi. Pentru confortul tuturor, au fost amenajate peste 300 de locuri de parcare destinate clienţilor, 82 de locuri de parcare pentru dubele producătorilor locali, dar şi 15 locuri de vânzare pentru tiruri.

Piaţa se adresează atât comerciaţilor en gross, cât şi celor care vând cu amănuntul, existând spaţii dedicate pentru ambele tipuri de vânzători. De asemenea, există o zonă special amenajată pentru producătorii locali, de unde clienţii pot cumpăra legume şi fructe proaspete de sezon, toate produsele fiind comercializate în spaţii special amenajate după toate normativele în vigoare.

Odată deschisă piața din zona Făcăi, consumatorii locali vor avea un complex agroalimentar modern, de unde pot cumpăra produse proaspete, gustoase şi sănătoase.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE