AcasăREPORTAJE"Desființarea târgului din Romanești: Romeo Tiberiade transformă târgul într-o afacere privată"

“Desființarea târgului din Romanești: Romeo Tiberiade transformă târgul într-o afacere privată”

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,640AbonațiAbonați-vă

Printr-o mișcare neașteptată, Primăria Craiova prin S.C. Piețe și Târguri S.R.L. a decis desființarea Târgului din Românești. Această decizie a generat reacții în rândul comunității locale, în special din partea președintelui Partidei Romilor, Romeo Tiberiade. Fără a pierde timpul, Tiberiade a văzut o oportunitate și a mutat târgul în zona Făcăi, pe o proprietate privată, transformându-l într-o afacere privată.

Această decizie ridică multe semne de întrebare cu privire la viitoarele taxe și eventualele majorări. Cu toate acestea, domnul Tiberiade pare să aibă deja un plan stabilit în acest sens. Pentru a afla mai multe detalii, echipa DoljTV l-a contactat pe domnul Tiberiade, în încercarea de a obține informații. Contactul telefonic a fost întrerupt, iar în loc de explicații, am primit o fotografie cu un mesaj referitor la starea sa de sănătate, menționând că se află în spital.

Această mutare a târgului și lipsa de comunicare transparentă din partea președintelui Partidei Romilor stârnesc dezamăgire și neclarități în rândul comunității locale.

Vom încerca, în continuare, să aflăm cum domnul Tiberiade va obține autorizația de incendiu pentru un spațiu amplasat la 10 metri de o cale ferata funcțională, spațiu care nu are decât o intrare și care nu oferă nicio siguranță pentru comercianți.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE