AcasăREPORTAJECJ Dolj aduce copiii la muzeu

CJ Dolj aduce copiii la muzeu

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,610AbonațiAbonați-vă

” Eu la MuzEu” proiectul Consiliului Județean Dolj, aflat la cea de-a doua ediție, a făcut posibil ca în doar două zile nu mai puțin de 300 de elevi, din 14 localități din județul Dolj, să viziteze, în mod gratuit, Muzeul de Artă, Centrul „Constantin Brâncuși”, precum și Secțiile de Etnografie, Științele Naturii și Istorie-Arheologie din cadrul Muzeului Olteniei.

Proiectul are ca scop să ofere o șansă tinerilor din localitățile mai îndepărtate, pentru care Consiliul Județean Dolj a pus la dispoziție mijloace de transport, de a vizita muzeele aflate în subordinea CJ Dolj în scopul promovării istoriei locale, a tradițiilor și a culturii din regiunea Olteniei în rândul școlarilor din ciclul gimnazial.

Nu mai puțin de 5500 de elevi din clasa a VI-a sunt așteptați să viziteze muzeele, în prima parte a programului, urmând ca din primăvară vizitatorii să fie elevii din clasa a VII-a. Totodată, Consiliul Județean Dolj le promite tuturor elevilor că vor avea posibilitatea de a vizita toate muzeele, în mod gratuit, de acum înainte.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE