AcasăREPORTAJETeasc: Circ și datorii pentru apă nepotabilă

Teasc: Circ și datorii pentru apă nepotabilă

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,650AbonațiAbonați-vă

Teasc: Circ și datorii pentru apă nepotabilă

Dolj TV prezenta în urma cu câteva luni situația neplăcută din comuna Teasc unde oamenii erau avertizați de către Compania de Apă “Oltenia” SA că vor rămâne fără apă la robinet, si așa nepotabilă cum era, asta după ce societatea Utilități Publice Teasc SRL, aflată în subordinea Primăriei și direct răspunzătoare de furnizarea utilităților precum apă și canalizare, înregistra datorii de aproape 320.000 de lei. Pe lângă acestea, se mai adăugau datorii la curent, salarii și un împrumut de la Primărie în valoare de 60.000 de lei, de la data înființării.

Administrată cu “succes” spre faliment, societatea nici nu putea avea altă soartă. Cu toate acestea, administratorul a fost răsplătit pentru eforturile depuse și ales în funcția de Viceprimar al comunei Teasc.

Și iată că a dispărut din peisaj firma SC Utilități Publice Teasc SRL, doar pentru a răsări o noua Mărie cu altă pălărie. Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare al comunei Teasc, proaspăt înființat și, pe același tipar, împrumutat de către Primăria Teasc, de această dată cu suma de 40.000 de lei.

Strânși în ședință ordinară, consilieri locali ai comunei Teasc au votat cu o majoritate covârșitoare de 10 voturi din 13, darea în administrare prin gestiune directa a serviciilor de apă și canalizare către noua societate, precum și împrumutarea acesteia.

Cum pentru falimentarea primei societati nu a fost nevoie de mai mult de 2 ani, iar cea de-a doua este doar o copie fidelă, nu putem să nu întrebăm: Scopul și durata vizitei?

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE