AcasăREPORTAJEBucovăț: Sănătate la standarde europene

Bucovăț: Sănătate la standarde europene

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,510AbonațiAbonați-vă

Proiectul câștigat prin PNDL 2, in anul 2018, a inclus construcția clădirii, dotarea spațiilor cu aparatură medicală de ultimă generație si amenajarea cu mobilier special. Un aspect extrem de important este reprezentat de faptul ca dispensarul medical beneficiaza si de lift, dotare esențiala pentru a facilita transportul pacienților.

Autoritatile locale din comuna Bucovăț mai bifeaza un proiect dus la bun sfârșit cu succes. De aceasta data, este vorba despre realizarea dispensarului medical din satul Bucovăț, o investitie pentru bunastarea oamenilor ce se ridica la suma de 1.200.000 lei.

Construcția, cu o amprentă la sol de 200 de metri pătrați și un etaj este prevazută cu 7 cabinete medicale pentru medicii de familie din localitate, precum si un cabinet stomatologic. Totodata, parterul cladirii a fost concesionat catre o policlinica privata punand, astfel, la dispoziția oamenilor din localitate toate serviciile medicale necesare.

Dispensarul medical din centru satului Bucovăț nu este, insa singurul din localitate. De asemenea, in satul Palilula exista un dispensar medical modern, iar potrivit autoritatilor locale, in viitorul apropiat, din bugetul local va fi realizat un dispensar si in satul Sarbatoarea.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE