AcasăREPORTAJEOperațiune de salvare pe Dunăre: Pompierii doljeni intervin pentru căutarea unei fetițe dispărute

Operațiune de salvare pe Dunăre: Pompierii doljeni intervin pentru căutarea unei fetițe dispărute

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,510AbonațiAbonați-vă

Echipele de pompieri din județul Dolj sunt mobilizate pentru o operațiune de salvare pe fluviul Dunărea. La fața locului, în localitatea Cetate, intervin pompierii cu o barcă special echipată pentru căutare și salvare, împreună cu elicopterul SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Operațiunea este necesară în urma dispariției unei fetițe de 14 ani, care se presupune că ar fi fost înecată în timp ce se afla la plajă. În afara echipajelor de pompieri, un grup de scafandri de la ISU Olt a fost solicitat pentru sprijin la operațiunea de căutare sub apă.

Pompierii și echipele de salvare depun eforturi susținute pentru a acoperi cât mai mult teritoriu în căutarea copilei dispărute, în speranța de a o găsi în siguranță.

Autoritățile reamintesc importanța luării măsurilor de siguranță și supraveghere adecvată în timpul înotului sau petrecerii timpului liber la malul apei. Astfel de evenimente tragice pot fi evitate prin respectarea regulilor și prudenței.

Operațiunea de căutare este în desfășurare, iar echipajele de salvare nu se vor opri până când vor găsi indicii care să ajute la localizarea și salvarea fetiței dispărute. Speranța și determinarea persistă în rândul tuturor participanților la operațiunea de salvare.

Vom monitoriza evoluția acestei situații și vom oferi actualizări pe măsură ce vor fi disponibile informații suplimentare.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE