AcasăREPORTAJEMario Boboc, tânărul talent din Craiova, devine campion național la categoria 86...

Mario Boboc, tânărul talent din Craiova, devine campion național la categoria 86 kg

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,640AbonațiAbonați-vă

Clubul SCM Craiova se mândrește cu performanța lui Mario Boboc, în vârstă de doar 19 ani, care a devenit campion național la categoria 86 kg la Cupa României la box, desfășurată în Târgu Jiu.

Mario Boboc, pe lângă titlul de campion național, are în palmares și alte reușite notabile în domeniul sportului. Acesta este campion european la Maythay și campion Kichbox la profesioniști, demonstrând astfel abilități și talent excepționale în diverse arte marțiale.

În finala competiției Cupa României la box, desfășurată în fața unei mulțimi entuziaste, Mario Boboc a reușit să-și învingă adversarul, obținând astfel titlul râvnit de campion național la categoria de greutate 86 kg.

Această performanță remarcabilă nu este doar o realizare personală pentru Mario, ci și o mândrie pentru clubul SCM Craiova, care a sprijinit și a investit în dezvoltarea abilităților sale de-a lungul timpului.

În continuare, Mario Boboc este văzut ca un prospect valoros, cu un viitor promițător în lumea boxului, evidențiindu-și perseverența, spiritul de învingător și devotamentul față de sport. Urmează să își continue antrenamentul și participarea în alte competiții, menținându-și ambiția și dorința de a-și atinge obiectivele.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE