AcasăBREAKING NEWSO fată de 14 ani a murit în Craiova | Purtătorii de...

O fată de 14 ani a murit în Craiova | Purtătorii de cuvânt dorm

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,450AbonațiAbonați-vă

Recentul și tragicul eveniment din Grădina Botanică din Craiova a şocat comunitatea locală, după ce doi tineri au fost înjunghiaţi. Informațiile despre acestă situație au fost dorite și de portalul de știri DoljTV, dar sursele oficiale nu au putut fi contactate. Redactorul nostru, Arthur Andrițoi, a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al spitalului, dar fără succes.

În conformitate cu surse neoficiale ale publicației DoljTV, din păcate, evenimentul tragic a dus la pierderea unui suflet tânăr. O fată de doar 14 ani a murit în urma înjunghierii, în timp ce un băiat de 20 de ani se luptă în continuare pentru viața sa. Însă, lipsa de comunicare din partea unor oficiali responsabili, a fost profund dezamăgitoare.

Femeia care ocupă funcția de purtător de cuvânt al spitalului, dr. Cristiana Geormăneanu, nu a răspuns la apelurile jurnalistului nostru. Aceasta este purtător de cuvânt de ani de zile și este responsabilă de a furniza informațiile corespunzătoare presei și publicului. Cu toate acestea, lipsa de comunicare din partea sa este în dezacord cu responsabilitățile profesionale și este în detrimentul tuturor celor care caută să afle informații despre evenimentele importante ale orașului.

În concluzie, suntem profund îndurerați de pierderea tinerei de 14 ani și aşteptăm ca purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Cristiana Geormăneanu, să îşi facă datoria și să furnizeze informațiile necesare presei și publicului.

Dreptul la informare reprezintă un aspect esențial al democraţiei și trebuie să beneficieze de transparență și responsabilitate.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE