Apropierea alegerilor locale aduce în prim plan o întrebare importantă: cum s-au descurcat aleșii noștri în ultimul timp și ce schimbări ar trebui făcute?

În această perioadă de agitație politică, postul online tv DoljTV vine în sprijinul cetățenilor și lansează sondaje de opinie pentru a oferi oportunitatea oamenilor de a se exprima în mod liber.

300
În comuna Coșoveni, dacă mâine ar fi alegeri, pe cine ați vota?

Perioada de votare a expirat

Astfel, cetățenii comunei Coșoveni sunt invitați să își exprime opinia în privința alegerilor viitoare, iar DoljTV va publica în mod transparent rezultatele sondajului care va avea o durată de 48 de ore.

Cu oportunitatea de a se implica activ în procesul electoral, fiecare cetățean poate contribui la conducerea comunității în care locuiește, prin alegerea celor mai potriviți sau prin sugestii de îmbunătățire.

Doljtv oferă o oportunitate unică de a face cunoscute viziunile și opiniile cetățenilor din județul Dolj.

Prin intermediul sondajelor de opinie, DoljTV dorește să ofere o voce comună comunității, pentru a asigura o conducere responsabilă și echilibrată, care să reflecte cu adevărat nevoile și dorințele cetățenilor.

În concluzie, sunteti invitatii să va exprimati liber, utilizând această opțiune unică care va asigura că vocea dvs. va fi auzită și va contribui activ la dezvoltarea comunității. În comuna Cosoveni, dacă mâine ar fi alegeri, pe cine ati vota?

Acesta este momentul să ne exprimăm punctul de vedere, in mod sincer și onest.