AcasăREPORTAJEBraconajul: Sport extrem prin culturile oamenilor

Braconajul: Sport extrem prin culturile oamenilor

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,650AbonațiAbonați-vă

Locuitorii din comuna Bratovoești din județul Dolj sunt nemulțumiți din cauza braconajului care le afectează terenurile agricole. De ani de zile, aceștia luptă cu acest fenomen care aduce pagube însemnate culturilor agricole pe care le întrețin.

Braconierii fugaresc animale din păduri până pe terenurile locuitorilor, distrugând astfel eforturile acestora. În ciuda eforturilor locale și ale autorităților competente, care au auzit cu atenție plângerile și apelurile locuitorilor, situația încă rămâne nerezolvată.

Chiar și Asociația de Vânători din zonă s-a plâns și ea cu privire la acest lucru.

Reprezentanții IPJ Dolj au declarat pentru DoljTV că, în trecut, s-au confruntat cu astfel de incidente și că au confiscat mai multe arme de vânătoare.

În prezent, autoritățile mențin sub observație această problemă și iau măsurile necesare pentru a preveni astfel de activități ilegale.

În ciuda eforturilor depuse, locuitorii din Bratovoești sunt îngrijorați și își doreșc să vadă o soluție permanentă la această problemă.

Așteptăm cu interes evoluțiile ulterioare și sperăm ca, pe viitor, oamenii să nu mai întâmpine astfel de probleme care le afectează în mod direct nivelului de trai.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE