AcasăREPORTAJEProteste la Penitenciarul de Maxima Siguranță Craiova

Proteste la Penitenciarul de Maxima Siguranță Craiova

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,650AbonațiAbonați-vă

Astăzi, zeci de polițiști din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova au protestat în fața instituției, nemulțumiți de grila de salarizare, de modificările aduse legii pensiilor și pentru a cere actualizarea normei de hrană.

Polițiștii au atras atenția asupra faptului că aceste probleme nu au fost luate în considerare de autoritățile competente și că protestele vor continua și în zilele următoare dacă cererile lor nu vor fi ascultate.

Reprezentanții sindicatelor din cadrul Penitenciarului au transmis că situația din ultima vreme devine neplăcută și că unii dintre polițiști sunt într-o situație financiară dificilă. De asemenea, sindicatele sunt nedumerite și dezamăgite de faptul că solicitarile lor nu au fost abordate cu seriozitate și că nu s-a făcut nimic pentru îmbunătățirea situației în care se află polițiștii.

Protestatarii solicită mai exact o corectare a grilei de salarizare pentru a primi remunerare corespunzătoare, actualizarea normei de hrană și eliminarea lacunelor din legea privind pensiile. Aceste cereri sunt esențiale pentru a se asigura conditiile adecvate de muncă pentru personalul din cadrul penitenciarului.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE