AcasăREPORTAJECraiova: Studenții așteaptă studenți

Craiova: Studenții așteaptă studenți

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,310AbonațiAbonați-vă

Astăzi, a avut loc deschiderea evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a X-a. Fiecare facultate a amenajat un stand de prezentare unde și-au expus elemente și materiale de promovare care ilustrează specificul activității defășurate la cursuri sau laboratoare.

Studenții și cadrele didactie ai adus, în fața craiovenilor, roboții viitorului, carturi electrice construite în cadrul proiectelor de la facultate, precum și dispozitive sportive.

Pe parcursul evenimentului au fost organizate experimente spectaculoase pentru a-i face pe elevi să înțeleagă ce anume vor studia în cadrul specializărilor din cadrul Universității din Craiova.

Proiectul “Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 mai 2023, între orele 09:00 – 17:00.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE