AcasăREPORTAJEDJ 552 made în Dolj. Lucrări de mântuială

DJ 552 made în Dolj. Lucrări de mântuială

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,510AbonațiAbonați-vă

Drumul județean 552, care leagă Craiova și Cetate, este împărțit în două tronsoane distincte: tronsonul 1 ce se întinde de la Craiova până la Râpa Roșie, și tronsonul 2, ce se întinde de la Râpa Roșie către Cetate. În timp ce al doilea tronson este realizat într-un mod remarcabil, astfel încât circulația se desfășoară lin și fără probleme, primul tronson se remarcă prin valoarea sa precară și dezamăgitoare.

În pofida faptului că termenul de finalizare era în august 2021, până în prezent, tronsonul în cauză nu a fost încă finalizat, drept urmare, pe acesta se întâlnesc mai multe nereguli și impedimente, precum gropi și petice de asfalt neuniforme, care fac ca experiența circulației pe acest drum să fie destul de neplăcută.

Cele două companii implicate în realizarea acestui tronson nu au livrat lucrarea la standardele cerute, iar acest aspect ridică serioase întrebări cu privire la modul în care cheltuirea banilor publici și europeni a fost administrată în acest caz. Întrucât situația a afectat cu seriozitate locuitorii din zonă, toată lumea se întreabă cine este vinovat pentru această situație nefericită și când va fi remediată. Recepționarea oficială de către Consiliul Județean Dolj a tronsonului 1 de drum rămâne o problemă în continuare nerezolvată, deși este în așteptare de multă vreme.

Cu toate că există clar indicatii că această lucrare a fost realizată sub ape cu un grad de profesionalism precar, în judetul Dolj, situatia nu doar ca pune in dificultate cetatenii care tranziteaza aceasta rută, dar ridică și întrebări serioase cu privire la tratamentul adecvat al fondurilor publice. În aceste condiții, se impune o acțiune rapidă și eficientă a autorităților competente pentru remedierea deficiențelor existente și pentru găsirea unei soluții favorabile și viabile pentru întreaga comunitate.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE