AcasăREPORTAJECel mai mare Mall din Oltenia se deschide în octombrie

Cel mai mare Mall din Oltenia se deschide în octombrie

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,520AbonațiAbonați-vă

Zona comercială Promenada Craiova va avea o suprafață de 78.500 mp, din care noul centru comercial, care include și parc de retail, va ocupa 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 mp.

Proiectul va fi finalizat în trimestrul al patrulea al anului 2023, în luna octombrie, și va fi o investiție masivă de peste 125 de milioane de euro. În cadrul acestuia vor fi incluse peste 150 de magazine, printre care se numără brandul Lefties, parte a grupului Inditex. Prin intrarea sa oficială pe piața din România, Lefties va fi o adiție impresionantă pentru centrul comercial Promenada Craiova.

Lefties este una dintre cele mai importante companii de modă cu prețuri accesibile din Spania și la nivel internațional. Ea oferă o gamă largă de articole vestimentare pentru întreaga familie, precum și propria linie de încălțăminte și accesorii. Gama sa de produse se extinde și la noi colecții pentru casă, sport și lenjerie.

La ora actuală, marca Lefties este prezentă în 14 țări, iar deschiderea sa în Craiova va fi o premieră nu doar pentru România, ci și pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Proiectul va include un cinematograf Cineplexx, o parcare de peste 2.100 de locuri și restaurante de tip drive-through, precum KFC.

Centrul comercial va dispune și de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Ca parte din angajamentul NEPI Rockcastle în direcția sustenabilității și a reducerii amprentei de carbon, Promenada Craiova va fi dotat cu panouri fotovoltaice.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE