14 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023

Calafat: Hai că se asfaltează!

Cu toate că lucrurile ar trebuie să se desfășoare în mod firesc, binele comunității fiind numitorul comun, la Calafat lucrurile nu stau, întotdeauna, așa cum ar trebui. Întruniți în Ședință extraordinară de îndată, consilierii locali din opoziție nu pierd nicio ocazie de a face cinste poziției pe care o dețin.

Astfel, singurul punct de pe ordinea de zi a ședinței și anume aprobarea proiectului de asfaltare a 9 km de străzi în satul Ciupercenii Vechii, prin Programul Național ” Anghel Saligny”, a reușit, ca de obicei, să stârnească discuții în rândul aleșilor locali.

Până la această dată, probabil că toată lumea știe că Programul Național de Investiții “ Anghel Saligny” reprezintă o oportunitate uriașă pentru fiecare unitate administrativ teritorială de a-și dezvolta infrastructura de utilități publice, atât în beneficiul cetățenilor, cât și în vederea atragerii de investitori. Lucru care face cu atât mai greu de înțeles poziția anumitor consilieri locali.

Cu toate că în urma discuțiilor purtate orice persoană care ar fi asistat s-ar fi așteptat ca proiectul să nu fie votat, iată că discuțiile au avut ca unic scop trecerea timpului, iar astfaltarea a fost votată în unanimitate.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

35,217FaniÎmi place
80CititoriConectați-vă
1,890AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri