10.6 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023

Opriți filmarea, iar cetățenii să evacueze sala! Avem ceva de discutat

Opriți filmarea, iar cetățenii să evacueze sala! Avem ceva de discutat!
În acest fel s-a desfășurat ședința de consiliu local în municipiul Calafat, la propunerea Președintelui de ședință, consilier local din partea Partidului Mișcarea Populară.

Decizia neașteptată a stârnit numeroase nemulțumiri, atât în rândul locuitorilor municipiului Calafat care au fost forțați să părăsească sala de consiliu, cu toate că ședințele au caracter public, fiind permis accesul tuturor persoanelor interesate, cât și în rândul consilierilor locali din partea PNL care au catalogat gestul Președintelui ca fiind inacceptabil și în neconcordanță totală cu principiul transparenței decizionale.

De asemenea, Primarul Municipiului Calafat, Dorel Mitulețu, a postat pe pagina sa de Facebook punctul de vedere cu privire la cele întâmplate, declarând: ” Această acțiune de inacceptabilă, întrucât cetățenii au dreptul să asiste la ședințele de consiliu local și să își exprime opiniile și preocupările.

Este important de fim transparenți și să ne asigurăm că procesul decizional este deschis și accesibil pentru toți cetățenii noștri.

Ne întrebăm cu toții de ce consilierii locali obstructivi au făcut acest lucru? (…) Rămâne să stabiliți dumneavoastră.”

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

35,217FaniÎmi place
80CititoriConectați-vă
1,890AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri