10.6 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023

Fonduri pentru județul Dolj

Programul ” Tranziție Justă”, desfășurat de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru perioada de programare 2021-2027 a strâns laolaltă, la sediul Consiliului Județean Dolj, toți primarii din județ.

Programul beneficiază de o alocare bugetară totală de 2,53 miliarde de euro şi va răspunde nevoilor de investiţii definite de planurile teritoriale pentru o tranziţie justă elaborate pentru judeţele Dolj, Gorj, Hunedoara, Galaţi, Prahova şi Mureş, teritorii identificate în Raportul de ţară aferent anului 2020 ca fiind cele mai afectate de procesul de tranziţie la neutralitatea climatică până în 2050.

Cu această ocazie au fost prezentate informaţii detaliate despre indicatorii asumaţi şi investiţiile susţinute prin intermediul acestui program la nivelul judeţului Dolj.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

35,217FaniÎmi place
80CititoriConectați-vă
1,890AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri