14 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023

S-a turnat prima cupă de beton la fundația noului terminal al Aeroportului Internațional Craiova

Este vorba de realizarea stratului de egalizare, etapă de la care va începe construcția propriu-zisă a clădirii. Astăzi s-au făcut verificările specifice terenului și, pe o suprafață de 1200 mp, s-a turnat un strat de beton de 5 cm, urmând ca după realizarea hidroizolației să se toarne cel de-al doilea strat de egalizare.

Lucrările de pe șantier se desfășoară conform graficului, astfel că se așteaptă cât mai curând structura clădirii ridicată.

Construirea unui nou terminal al Aeroportului Internațional Craiova este cel mai mare proiect finanțat cu fonduri europene aflat acum în implementare. Realizarea unui terminal dimensionat pentru procesarea unui număr de până la două milioane de călători este esențială pentru viitorul aeroportului din Craiova

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

35,217FaniÎmi place
80CititoriConectați-vă
1,890AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri