10.6 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023

Consiliul Județean Dolj a mărit flota de autoutilitare

Noile utilaje au fost prezentate de către Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile și Directorul General Regional al Societății pentru Lucrări de Drumuri și Poduri, Dumitru Golumbeanu.

Achizițiile au constat în două utliaje noi în valoare de aproximativ un milion de euro, plus diferite accesorii ce pot fi folosite pentru deszăpezire, tăierea vegetației, săparea gropilor pentru semne de circulație,
curățarea șanțurilor și frezarea asfaltului.

Totodată s-au făcut aprovizionării de 2500 tone de sare și 5000 de tone de nisip pentru combaterea poleiului și zăpezii.

La momentul actual Societatea Drumuri și Poduri deține 47 utilaje care deservesc 1184 km de drumuri județene.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

35,217FaniÎmi place
80CititoriConectați-vă
1,890AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri