AcasăREPORTAJEContinuă campania “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!”

Continuă campania “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!”

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,520AbonațiAbonați-vă

Continuă campania “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!” desfășurată de către UNIUNEA ZIARIȘTILOR DIN OLTENIA. De această dată, a venit rândul comunei Breasta pentru a spune STOP! gunoaielor aruncate la întâmplare.

Astfel, în colaborare cu Primăria Comunei Breasta și SC IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL, UNIUNEA ZIARIȘTILOR DIN OLTENIA a desfășurat acțiuni de colectare a deșeurilor aruncate pe malul râului Jiu, în zonele identificate de către Administrația Bazinală de Apă Jiu, fiind colectați zeci de saci cu gunoaie.

Prin campania “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!” se dorește reducea impactului asupra mediului prin eliminarea depozitelor necontrolate de deșeuri, precum și reducerea impactului asupra sănătăţii populaţiei prin desfiinţarea depozitelor necontrolate de gunoi.

Nu în ultimul rând, se încearcă eliminarea dezavantajelor create de acest mod de depozitare, neconform, al deșeurilor care vizează riscul poluării cu levigat a solurilor şi apelor subterane.

“Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Consiliului Județean Dolj și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.”

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE