AcasăREPORTAJECum de a ratat PSD-ul, dar a bifat PNL-ul?

Cum de a ratat PSD-ul, dar a bifat PNL-ul?

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,310AbonațiAbonați-vă

Bate vânt de schimbare prin comuna doljeană Cetate. Și cum vântul este unul de toamnă târzie pare să fi răcit puternic relațiile și să fi schimbat opțiunile politice ale celui care este Primar nu de azi, nu de ieri, ci de 26 de ani.

Marin Duță, fiindca despre dumnealui este vorba, a reușit la fiecare alegeri să câștige scaunul de edil șef cu peste 90% din voturile exprimate, clasându-se de fiecare dată în fruntea listei aleșilor locali PSD. Dar iată că sărbătorile de iarnă s-ar putea să-l găsească pe Marin Duță în sânul altei ” familii”.

Pe surse, circulă informația că Marin Duță a fost prezent, în urma cu două săptămâni, la evenimentul intitulat ” Liga Aleșilor Locali”, reuniune a Partidului Național Liberal. Și poate că zvonul ar fi trecut neobservat dacă Primarul nu ar fi absentat, în repetate rânduri, de la evenimentele PSD, precum alegerile locale PSD Cetate și chiar alegerile județene ale social democraților.

Cum de a ratat PSD-ul, dar a bifat PNL-ul? Sunat de Dolj TV pentru a răspunde la această întrebare, domnul Primar Duță a închis telefonul.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE