AcasăREPORTAJEINFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!

INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,510AbonațiAbonați-vă

UNIUNEA ZIARIȘTILOR DIN OLTENIA, împreună cu partenerii DOLJ TV, Administrația Bazinală de Apă Jiu, SC IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL și Primăriile comunelor Breasta, Podari și Bucovăț, inițiază proiectul intitulat “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!”.

Obiectivul proiectului este acela de a informa în vederea conștientizării si educării populației din mediul rural și mic urban privind importanța protejării mediului înconjurător împotriva activităților antropice negative, precum și importanța colectării separate a deșeurilor.

Împreună ne propunem să mobilizăm populația în vederea realizării activităților de colectare a deșeurilor aflate pe domeniul public al localităților, ecologizarea cursului râului Jiu, precum si igienizarea si amenajarea zonelor de agreement.

Proiectul “INFORMEAZĂ-TE! IMPLICĂ-TE! FII PARTE DIN NATURĂ!” face parte din programul desfașurat de către Consiliul Județean Dolj, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu scopul sprijinirii proiectelor de interes public în vederea stimulării contribuției sectorului nonprofit la creșterea și încurajarea participării active a cetățenilor la viața socială a comunității din mediul rural al județului Dolj.

“Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.
Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Consiliului Județean
Dolj și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia”

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE