AcasăREPORTAJEAcuzații grave la adresa unui agent de poliție din cadrul IPJ Dolj

Acuzații grave la adresa unui agent de poliție din cadrul IPJ Dolj

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,310AbonațiAbonați-vă

Ștefan Vasilca, primarul comunei Carpen îl acuza pe unul dintre agenții din cadrul Postului de Poliție Carpen de fapte de abuz în serviciu.

Primarul reclamă că de aproape 10 ani de zile este hărțuit de către agent, nu doar el, ci întreaga familie, fiind aplicate, de-a lungul timpului numeroase amenzi pe care Ștefan Vasilca le-a anulat în instanță.

Mai mult decât atât, și instituția pe care o conduce are de suferit din cauza agentului de poliție care, și în acest caz, a aplicat amenzi anulate ulterior. De asemenea, potrivit declarațiilor primarului, se încearcă blocarea proiectelor Primăriei prin utilizarea abuzivă a autorității publice conferite de statutul de agent de poliție.

Ștefan Vasilca îl acuza pe agentul de poliție și de furt de lemne, precum și confiscarea lemnelor de foc și utilizarea acestora în scopuri personale.

Toate aceste acuzații au fost formulate și în scris de către Primarul Comunei Carpen care, în luna septembrie, a depus la IPJ Dolj o petiție in care sunt descrise, detaliat, faptele agentului.

De funcția agentului de poliție a beneficiat, se pare, și concubina acestuia.

De la bunuri materiale, după cum reiese din plângere, și până la ședințe foto în hainele de poliție, după cum se vede pe rețelele de socializare.

Ca urmare a celor sesizate, Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a anunțat că a fost demarată o anchetă în acest caz, urmând a fi stabilite măsurile care se impun.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE