AcasăREPORTAJEDrăgotești: Oameni pentru oameni

Drăgotești: Oameni pentru oameni

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,310AbonațiAbonați-vă

După dezastrul din comuna Drăgotești, de la sfârșitul lunii iulie, atunci când zeci de proprietăți au fost distruse de flăcări, autoritățile locale cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și Prefecturii Dolj au anunțat că lucrările de construire a două locuințe pentru familiile ale căror case au ars în totalitate au intrat în linie dreaptă, spre bucuria oamenilor rămași fără un acoperiș deasupra capului.

Pentru construirea celor două locuințe au fost alocate, atât fonduri din bugetul local al Primăriei Drăgotești, cât și peste 70% din fondul de rezervă al județului Dolj. De altfel, Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, anunțase, încă din luna iulie, că va iniția un proiect de hotărâre în vederea alocării sumelor necesare pentru sprijinirea persoanelor afectate de incendiu.

Vă reamintim că incendiul a izbucnit în data de 24 iulie 2022, în satul Buzduc din comuna Drăgotești, cauza fiind o candelă aprinsă în cimitirul din localitate. Din cauza vântului puternic flăcările s-au extins cu repeziciune către grădinile și casele din apropiere, fiind afectate peste 26 de proprietăți.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE