17.8 C
Craiova
marți, 27 septembrie, 2022

Rast: Aproape 9 mil lei pentru modernizarea străzilor din Rastul Nou

Publicitate

Rast: Aproape 9 mil lei pentru modernizarea străzilor din Rastul Nou

Conform listei publicate de către Ministerul Dezvoltării, Primăria Rast a reușit să obțină finanțare în sumă de 8.830.000 lei pentru realizarea obiectivului de investiții ” Modernizare străzi în satul Rastu Nou, comuna Rast, județul Dolj”. Banii vor fi folosiți exclusiv pentru asfaltarea drumurilor comunale propuse potrivit proiectul depus.

Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” a reprezentat o oportunitate pentru toate administrațiile locale, având în vedere faptul că prin acest program Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localităţi, respectiv apă, canalizare şi gaze, dar vizează şi infrastructura rutieră prin finanțarea proiectelor de reabilitare a drumurilor şi podurilor.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

22,950FaniÎmi place
1,490AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri