17.8 C
Craiova
marți, 27 septembrie, 2022

Primăria Breasta atrage 8 mil lei pentru asfaltare

Publicitate

Primăria Breasta a reușit să atragă aproximativ 8 milioane de lei, fonduri guvernamentale, pentru asfaltarea străzilor din comuna. Ministerul Dezvoltării a publicat lista completă cu sumele alocate pentru fiecare localitate în partea prin Programul Anghel Saligny, Breasta reușind să obțină finanțare pentru toate proiectele depuse.

Lucrările vor fi realizate în două etape. Primul proiect vizează asfaltarea a aproximativ 5 km de străzi din satul de reședință Breasta, iar cel de-al doilea proiect aproape 3 km de străzi din satul Valea Lungului și aproximativ 2 km de străzi în satul Obedin.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

22,950FaniÎmi place
1,490AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri