18.3 C
Craiova
miercuri, 29 iunie, 2022

Colectare separată a deșeurilor în comuna Breasta

Publicitate

Primăria Comunei Breasta, împreuna cu echipa Iridex Group Salubrizare distribuie în această perioadă pubela galbenă localnicilor din comuna Breasta.


Astfel, locuitorii au posibilitatea să colecteze separat deșeurile punând în pubela galbena plastic, metal, hârtie și carton.


Odată cu distribuirea pubelelor, angajații Primăriei și cei ai firmei IRIDEX au desfășurat și o campanie de informare a populației cu privire la avantajele colectării selective atât pentru mediul înconjurător că urmare a reducerii poluării din aer, apă și sol, reducerea consumului de energie și conservarea resurselor naturale , cât și din punct de vedere economic prin recuperarea materialelor reciclabile care ulterior se transformă în materie primă.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

21,155FaniÎmi place
1,380AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri