AcasăREPORTAJES-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU EXTINDEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE ÎN COMUNA...

S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU EXTINDEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE ÎN COMUNA ȘIMNICU DE SUS

Urmărește-ne și pe

42,254FaniÎmi place
100CititoriConectați-vă
2,310AbonațiAbonați-vă

Vești bune pentru locuitorii comunei Șimnicu de Sus. Astăzi, a fost semnat contractul de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, care prevede extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în comuna doljeană.

Dumitru Marius Cosmin – Primarul Comunei Șimnicu de Sus

“Este un proiect de o importanță majora pentru dezvoltarea comunei Șimnicu de Sus. Apa și canalizarea reprezintă utilități de bază fără de care, în ziua de astăzi, este imposibil să se trăiască civilizat. Datorită acestui proiect vom reuși sa extindem rețeaua de apă pe o lungime de 7,5 km, iar în ceea ce privește canalizarea, sistemul urmează să fie realizat pe o lungime de peste 23 de km.”

Proiectul include, mai exact, extinderea rețelei de distribuție a apei în comuna Simnicu de Sus pe o lungime totală de 7.500 m, incluzând 276 branșamente, 11 cămine de golire, 13 cămine de vană și golire, 13 cămine de vană, 9 vane îngropate, 30 hidranți de incendiu supraterani. De asemenea, urmează să fie realizat sistemul de canalizare, cu o lungime totală de 23.242 m, precum și asigurarea transportului apei uzate colectate către rețeaua de canalizare a municipiului Craiova prin realizarea unui număr de 8 stații de pompare apă uzată și conductele de refulare aferente, în lungime de 2.785 m.

Urmărește știrile DoljTV.ro și pe Google News

TOP CITITE