19.2 C
Craiova
marți, 27 septembrie, 2022

Sociologul – medicul societății | Ași în educație 19 ianuarie 2022

Publicitate

Cum poți să-ți donezi ziua de naștere? Ia exemplul Mariei Pădureanu și chemă-ți prietenii să dea sânge Centrului de Transfuzie Sanguină Craiova!

Astăzi am avut ocazia să discutăm cu această persoană deosebită și să înțelegem care este motivația gestului uimitor. Absolventa facultăților de sociologie și drept ne vorbește despre obligațiile omului față de colectiv și despre tiparele maselor. Care este îndatorirea unui sociolog? Ce stârnește agresiunea persoanelor și cum ar trebui să se raporteze omul obișnuit la societate? Maria Pădureanu reușește să răspundă limpede întrebărilor pe care fiecare dintre noi și le-a pus, conștient sau inconștient.

Într-un interviu intrigant aveți ocazia de a vedea sociologul, consilierul școlar, scriitorul și persoana altruistă întâlnindu-se într-o singură femeie uluitoare, a cărei experiență vastă inspiră respect!

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

22,950FaniÎmi place
1,490AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri