18.3 C
Craiova
vineri, 20 mai, 2022

( VIDEO ) Moțăței – schimbarea la față

Publicitate

Dacă la începutul anului 2020 echipa Dolj TV vizita comuna aflată la aproximativ 70 de km de reședință județului Dolj pentru a găsi o localitate în paragină, plina de buruieni, fara nicio șansă de integrare în normele impuse de Uniunea Europeană, ei bine, iată că, astăzi, am descoperit o alta față a aceleiași comune Moțăței.

Astfel, am descoperit o localitate care se îndreaptă cu pași repezi către comunitatea europeană, o localitate cu o administrație care se luptă în fiecare zi pentru a atrage atât fonduri europene, cât și guvernamentale.

Deși de foarte puține ori putem spune acest cuvânt, de aceasta dată realizările administrației publice locale merita cu adevărat aprecierile noastre. Așadar, “Felicitari!” Răzvan, Primar al comunei Moțăței.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,353FaniÎmi place
1,300AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri