29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Și totuși se poate!

Publicitate

În comuna Leu din județul Dolj, autoritățile locale au demonstrat că dacă se vrea si dacă se depun eforturile necesare, reușita este garantată.

Astfel, s-a reușit performanța ca peste 30 de km de stradă să fie asfaltați, în principal din bugetul local, în condițiile în care, în România zilelor noastre, kilometrii de asfalt din localitățile rurale se numără pe degetele de la o mână.

Cu proiectele din fonduri europene sau guvernamentale lucrurile merg, însă mai greu. Astfel, abia după doi ani de la semnarea contractului pentru asfaltarea a 9 km de drumuri sătești și execuția în totalitate a lucrării, Primăria Comunei Leu a primit, în sfârșit înștiințarea că vor fi transferate sumele de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru proiectul desfășurat din Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri