29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

AȘI ÎN EDUCAȚIE 1 Septembrie 2021

Publicitate

Vă încumetați să contestați tot ceea ce știați despre școlile Românești?

Prima ediție a emisiunii “Ași în educație” ne surprinde intervievând-o pe Diana Brătucu, învățătoare la Școala Gimnazială “Traian” Craiova și manager al afterschool-ului Edu For Future. Împreună, am descoperit secretele navigării sistemului de educație din România, alături de inevitabilele plusuri și minusuri de rigoare.

Promovând educația modernă și cele mai eficiente tehnici de predare și învățare, doamna Brătucu vine în ajutorul dascălilor care doresc să-și lase amprenta asupra standardelor de învățământ. Cu siguranță, sfaturile ei concise vor picta un tablou clar al tainelor meseriei de profesor, iar cei mai tenace ascultători vor reuși să extragă informația minuțios inserată printre rânduri.

Vizionați cu atenție, nu lăsați niciun cuvânt să vă scape!

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri