27.3 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

( VIDEO ) Se ridică mașinile “fără stăpân” de pe domeniul public

Publicitate

Primăria Municipiului Craiova anunţă că următoarele vehicule vor fi ridicate de pe domeniul public şi li se vor aplica prevederile Legii nr. 421/2002, modificată de Legea 97/2020 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale:

1.Autoturism marca Daewoo Cielo, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.05.VFI, situat pe Bld.N. Titulescu, bl. C.2;                                                                 

2.Autoturism marca Dacia, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare DJ.10.EIS, situat pe Bld. Decebal, bl. O.2;    

3.Autoturism marca Daewoo Matiz, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare DJ.07.KBD, situat pe Str.Horia, bl. A.7;  

4.Autoturism marca Volkswagen, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.99.DTP, situat pe Str.Ștefan Velovan, bl. B.5;

5. Autoturism marca Opel de culoare albă, cu număr de înmatriculare BP.9038.BA, situat pe Str.Elena Farago, bl. 131.B;             

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,410FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri