27.3 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

( VIDEO ) Podul de la Bucovăț a intrat în reabilitare

Publicitate

A început cea mai dificilă etapă a proiectului de modernizare a drumului județean 552 Craiova-Cetate: reabilitarea podului ce traversează râul Jiu, în comuna Bucovăț.

Podul din Bucovăț nu a fost reabilitat niciodată în cei 72 de ani de funcționare.

Acum va fi supus unor operațiuni complexe ce vizează structura, calea pe pod și racordările cu terasamentele și albia.

Valoarea lucrărilor este de 1,15 milioane de euro, parte a unui proiect amplu de modernizare a drumului județean 552, care se ridică la 50 milioane de euro, cu finanțare obținută din fonduri europene.

Hărțile rutelor alternative de ocolire sunt disponibile la adresa https://www.facebook.com/Podul-din-Bucovăț-reabilitare-102674845450401.

Tot aici vor fi difuzate cu operativitate, pe tot parcursul intervenției, informații relevante despre stadiul lucrărilor de reabilitare a podului.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,410FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri