27.3 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

( VIDEO ) Complex sportiv în comuna Bucovăț

Publicitate

Primăria comunei Bucovăț încurajează cu fiecare ocazie proiectele cu tematică sportivă, care pot aduce un plus de atractivitate pentru tineri.

Primarul Cristian Tuță, un iubitor al sportului, crede cu tărie că sportul şi disciplina pe care acesta o impune determină sănătatea unei societăţi.

Speră ca proiectul depus în vederea construirii unui complex sportiv să fie declarat eligibil în vederea finanţării .

Până în prezent, autoritațile locale au făcut tot posibilul pentru a-şi duce la îndeplinire această misiune asumată, de impulsionare a copiilor de a face mişcare într-un mediu sigur şi pozitiv, potrivit abilităţilor şi competenţei fiecăruia.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,410FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri