4.6 C
Craiova
joi, 21 octombrie, 2021

Se caută jandarmi

Publicitate

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, anul acesta, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Cererile-tip de înscriere se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, până la data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității la adresa www.jandarmeriaolteniei.ro , rubrica Cariera.

Publicitate

Articolul precedentO NOAPTE LA URGENȚĂ!
Articolul următor( VIDEO) Accident A. I. Cuza

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv.Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns.Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

16,699FaniÎmi place
971AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri