29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Groapa de gunoi de la Mofleni, sursă de hrană pentru păsările migratoare. Imagini șocante!!!

Publicitate

Gropile de gunoi nu sunt doar un focar de infecție pentru locuitori, ci și un adevărat pericol pentru viețuitoare.


Existența lor afectează comportamentul păsărilor migratoare, care nu mai călătoresc spre țările calde.


Pentru păsări, e o metodă foarte convenabilă de a obține mâncare. Există grămezi imense de deșeuri organice din care se pot hrăni. Dar e extrem de riscant. Odată cu mâncarea aflată în stare de putrefacție, ele pot înghiți bucăți de plastic sau de cauciuc, care le rămân în gât și le pot provoca moartea.

În apropierea gropii de gunoi de la Mofleni găsim mai multe specii de pasari, de la ciori până la berze și pescăruși.

Cine se face vinovat pentru amplasarea unei gropi de gunoi aflată chiar în apropierea coridorului Jiu, vom prezenta în săptămânile care urmeaza

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri