15.6 C
Craiova
vineri, 20 mai, 2022

Baileștiul atrage fonduri de milioane de euro

Publicitate

Municipiul Băilești se poate lauda cu un parc de agrement realizat în totalitate din fonduri europene.


Proiectul a fost demarat în anul 2016, atunci când autoritățile locale au semnat primul contract de finanţare de către o localitate din regiunea Sud-Vest Oltenia prin POR 2014-2020. Proiectul intitulat ,,Amenajare zona Parc Bălăşan”, al municipiului Băilești, s-a ridicat la valoarea de peste 2,2 milioane euro.

Datorită implementării acestui proiect, cetăţenii municipiului Băilești au, acum, posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mediu sănătos, având la dispoziție zone pentru diferite activităţi sportive, culturale, dar şi locuri de joacă pentru cei mici. Întreaga zonă dispune de iluminat public și este monitorizată video pentru siguranța cetățenilor.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,353FaniÎmi place
1,300AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri