4.6 C
Craiova
joi, 21 octombrie, 2021

Maglavit: Mii de locuințe racordate la canalizare

Publicitate

Se anunță începerea lucrărilor la Masterplanul pentru introducerea apei și a canalizării în 23 de unităţi administrativ-teritoriale din Dolj, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Oltenia, care au delegat gestiunea serviciului de apă şi canalizare către SC Compania de Apă „Oltenia“ SA.

Printre aceste localități se numără și comuna Maglavit, unde se va lucra la extinderea reţelei de distribuţie a apei în satul Hunia, precum și introducerea rețelei de canalizare atât în satul Hunia, cât și în satul de reședință, Maglavit.

Lucrările în cadrul masterplanului vor viza aproximativ 3000 de locuințe.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv.Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns.Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

16,699FaniÎmi place
971AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri