29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Nicu Tabacu se luptă cu A.F.I.R.-ul

Publicitate

De la Tribunalul Dolj la Tribunalul București și înapoi.

Cu asta se confruntă de câteva luni Primăria Comunei Vârvoru de Jos, după ce, Primarul localității, Nicu Tabacu, a câștigat un proiect pe fonduri europene pentru construirea unei grădinițe în satul Bujor.

Cu toate că investiția a fost deja realizată, eforturile administrației locale au fost “premiate”, la sfârșitul anului 2020, cu o somație din partea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prin care se solicită returnarea banilor.

Motivul: în localitate nu mai sunt suficienți copii care să vină la gradiniță.

În momentul de față, Primăria se judecă cu A.F.I.R.-ul atât pentru situația dată, dar și fiindcă, în urma acestei întâmplării, unitatea administrativ teritorială a fost trecută de către A.F.I.R. pe lista neagră a instituțiilor care nu se mai califică, pe viitor, pentru accesarea de fonduri europene și, mai mult decat atât, instituția a pierdut și finanțările deja obținute de la A.F.I.R. pentru alte proiecte. 

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri