29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Noi proteste în fața Prefecturii din Craiova

Publicitate


Membrii CARTEL-ALFA Filiala Dolj, organizație ce reprezintă interesele salariaților din sănătate, poliție, învățământ, asistență socială si mediul privat au protestat, astăzi, timp de o oră, în Piața Prefecturii din Craiova, nemulțumiți de plafonarea veniturilor bugetarilor la nivelul anului 2020, precum și de valoarea salariului minim brut pe țară stabilită de Guvern.

La finalul acțiunii, a avut loc o întrevedere între reprezentanții organizației sindicale și Prefectul Județului Dolj, Nicușor Roșca, împreună cu Subprefectul, Daniela Dobrin, în cadrul căreia au fost discutate problemele ridicate de protestatari, precum și alte aspecte legate de modalitățile de salarizare având în vedere și contextul actual al pandemiei de Covid-19.
Rezultatul discuțiilor a fost unul anticipat, de altfel, respectiv asigurări din partea Instituției Prefectului Dolj că vor fi întreprinse toate demersurile instituționale în sprijinul revendicărilor formulate.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri