29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Spor de pandemie pentru Prefectura

Publicitate

Toți angajații Prefecturii Dolj, mai puțin prefectul și subprefectul, primesc lunar spor de 30% la salariu, pentru riscul la care se expun, pe perioada stării de alertă.
40 de angajați ai Prefecturii Dolj, din 43 (trei fiind suspendați din activitate) beneficiază de acest spor.

Este vorba atât de oameni cu funcții de conducere, cât și de șoferi, sau femei de serviciu.


Cu toții vor primi bani în plus la salariu pe toată perioada stării de alertă.
Sporul de 30% la salariul de bază se poate oferi salariaților care sunt implicați în activități de prevenire și combatere a efectelor pandemiei.

Acordarea sporului a fost lăsată la aprecierea prefecților.


Sporul s-a acordat din luna august, de la intrarea în vigoare a OUG nr. 131/2020, care prevede că prefectul și subprefecții nu au dreptul la acest spor.

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri