27.3 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

Nu plătești, nu te încălzești!

Publicitate

Mai multe asociații de proprietari din Craiova rămân de astăzi fără căldură.

In ultima perioadă, Termo a trimis mai multe somații, dar puține au fost cele care și-au achitat datoriile.


Multe dintre datoriile asociațiilor de proprietari se ridica la sute de mii lei.

Atât administratorul judiciar, Somex cât și Complexul Energetic Oltenia au trimis mai multe sesizări către Termoficare pentru a lua măsuri în vederea colectării debitelor restante.

În cursul următoarelor zile vor fi debranșate Asociația 14 Romanescu, Asociația de proprietari 29 Craiovița Nouă, Asociația de proprietari C2-C5 Putna, Asociația 45 Craiovița Nouă, Asociația de proprietari 35 Craiovița Nouă, asociația 2 Electroputere, Asociația 155B Lăpuș și Asociația de proprietari Bloc 1 IUG.

Datoriile acestora însumează 11.966.928 de lei

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,410FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri