29 C
Craiova
miercuri, 25 mai, 2022

DIFICULTĂȚI RESPIRATORII POST-COVID | POZIȚII PENTRU RESPIRAȚIE

Publicitate

Afecțiunile cauzate de COVID-19 variază de la forme usoare, care seamănă cu alte boli respiratorii superioare comune, cum ar fi răceala, la forme severe ce pot duce la deces.

La unele persoane, COVID-19 poate afecta plămânii, cauzand pneumonie.

În cele mai grav afectate cazuri, COVID-19 poate progresa la sindromul de detresă respiratorie acută (SDRA) care cauzează insuficiență respiratorie, șoc septic, sau insuficiență multi-organ.

Încercăm să descriem câteva poziții ale corpului care ar putea reduce dificultățile de respirație. Încercați-le pe fiecare, pentru a vedea care vă va ajuta.

Prokinetic | Recuperare Medicală —> shorturl.at/uDJZ9

Publicitate

Articole similare

O furtună de nisip a fost surprinsă, vineri seara, în Craiova, pe strada Brestei. Un telespectator a transmis imaginile postului DoljTv. Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de averse torențiale din care se vor cumula peste 50…70 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.
Comuna Teasc din județul Dolj a rămas la fel ca pe timpuri: ulițe acoperite cu pământ, apă nepotabilă și canalizarea care întarzie să apară.
O femeie în vârstă de 57 de ani găsită decedată într-un apartament din Craiova.Femeia nu a mai răspuns la telefon de mai bine de două zile. Vecinii au încercat să sune la ușa apartamentului, dar nu au primit niciun răspuns. Astăzi au sunat la 112 și un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului, au întrat pe geamul de...
Azi, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin apel 112 de un tânăr de 25 ani, din Calopar, cu privire la faptul că s-a surpat un mal de pământ peste un bărbat de 58 de ani, din Calopar, în timp acesta efectua lucrări la canalizare în comuna Mîrșani.
Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

Stay Connected

20,409FaniÎmi place
1,320AbonațiAbonați-vă
- DOLJ TV -spot_img

Cele mai vizionate știri